top of page

Wat is THO-070?

The Hang-Out 070 is een huiskamerproject opgericht om een safer space te bieden aan de LHBTQIA (Lesbian, Gay, Biseksueel, Trans, Queer, Intersekse en Aseksuele) gemeenschap in de regio Haaglanden. Wij zijn een veilige ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn, zichzelf kan ontplooien, en andere mensen uit de gemeenschap ontmoet.

 

Daarnaast organiseren wij evenementen met centrale thema’s die aansluiten op de belangen van de gemeenschap. Hierin richten wij ons specifiek op de leefwereld en de benodigdheden van LHBTQIA mensen van kleur en mensen met een migratieachtergrond.

 

Wij geloven dat door het centraal stellen van deze gemarginaliseerde groepen binnen een raamwerk van LHBTQI-belangen, wij bijdragen aan de voorwaarden om structurele discriminatie te ontmantelen.

Missie

Wij werken aan een Den Haag waar onze gemeenschappen zich vrij en bevrijdt voelen. Door een thuishaven te zijn voor onderdrukte mensen, helpen wij de strijd tegen discriminatie op elk vlak!

 

Wij zien ons werk aan het bouwen van een institutie die zich bijzonder inzet voor onderdrukte groepen - eentje die wij nodig achten voor onszelf en iedereen!

Visie

THO-070 ziet een Den Haag waar queer mensen thuis kunnen komen.

Wij zien een stad waar queer mensen gevierd worden, puur om het simpele feit: we bestaan. Wij zien een stad waar niemand hun identiteit hoeft te verbergen om te schikken naar de patriarchale of racistische normen in onze maatschappij.

bottom of page