top of page
Momentum_09.jpg

Community Care
&
Vrijwilligersgroep

Zorg dragen voor onze gemeenschap en pleiten voor onze behoefte, Daarbij vrijwilligers die het verschil willen maken aantrekken en op de juiste plek krijgen 

Wat zijn de taken van de CCV Groep?

Ben jij iemand die zich wil inzetten voor de verheffing van de queer gemeenschap? Wil jij meebouwen aan een Den Haag zonder transfobie, homofobie en racisme? Ben je klaar om te leren wat het betekent om de queer gemeenschap te vertegenwoordigen? Maak dan deel uit van onze CCV-groep (Community Care and Volunteer)!

De CCV groep gaat in op verschillende vraagstukken die spelen in de gemeenschap. Bijvoorbeeld: Wat doen we als er conflict is tussen verschillen groepen die bij ons actief zijn, Hoe integreren we een nieuwe ontwikkeling van de queer gemeenschap in onze organisatie, Hoe implementeren we onze safer space guidelines en voldoen we aan de regels bij het organiseren van activiteiten.

Daarbij heeft CCV ook als taak om vrijwilligers aan te trekken en te kijken hoe we hun tevreden kan houden en kunnen inspelen op hun ontwikkelingsbehoefte.  

Hoe gaan we te werk?

In de meetings van de CCV groep wordt verschillende taken besproken zoals het in contact treden met andere organisaties waarmee we kunnen samenwerken.  We bezoeken verschillende belangrijke bijeenkomsten om de behoefte van de queer gemeenschap te kunnen bepleiten. We kijken hoe we onze locatie (The House) zo kunnen inrichten dat het toegankelijk is en fijn is om te bezoeken, denk hierbij aan schoonmaakdagen en aanpassingen doen in The House.

 

Alles rondom vrijwilligerszaken wordt geregeld door een vrijwilliger coördinatoren. Die regelt de intakes, behoefte gesprekken en tevredenheid van de vrijwilligers. 

 

Samen zijn we de lijm in de organisatie die ervoor zorgt dat THO-070 door kan blijven gaan en dat we een zorgzame en fijne omgeving creëren. 

Nieuwsgierig?

Wordt vrijwilliger bij

The Hang-Out 070!

Reaction_07.jpg
bottom of page